There are no upcoming events at this time

Valentijnsconcert

Verras je geliefde met een muzikaal avondje uit. Kom naar het Valentijnsconcert van Het Edes Orkest en Popkoor Zingis op vrijdag 14 februari 2020. In samenwerking met de stadsdichter Larissa Verhoeff: muziek, zang en gedichten met De Liefde als thema. Het concert wordt gegeven in de Taborkerk in Ede en het begint om 20.00 uur.

Lees meer

Meer informatie »

Volkskerstzang

In de prachtig versierde Oude Kerk in Bennekom zingen we samen bekende kerstliederen onder begeleiding van Het Edes Orkest.

Meer informatie »
Oude Kerk Bennekom, Dorpsstraat 45 Bennekom 6721 JJ Nederland
+ Google Maps

Sprookjesconcert

Op zaterdag 22 juni 2019 geeft Het Edes Orkest een concert voor jong en oud. Aanvang 19.30 uur in de Taborkerk. Op het programma staan onder andere werken van Franco Cesarini, Bert Appermont en Tschaikowsky. Vertelster is Rolinka van der Woude. Dansgroep You and me dance danst op de muziek van Ali Baba.

Meer informatie »

Volkskerstzang

We nodigen u van harte uit voor de Volkskerstzang in de Oude of Sint Alexanderkerk met als thema: Verlangen naar vrede. De dienst is op 23 december 2018, om 19.00 uur. De begeleiding is in handen van Het Edes Orkest o.l.v. Madeleine Boertje en organist Dik Sipma. Er worden diverse kerstliederen gezongen.

Meer informatie »
Oude Kerk Bennekom, Dorpsstraat 45 Bennekom 6721 JJ Nederland
+ Google Maps

Gezamelijk concert met COV Excelsior

Op zaterdag 16 november geven Het Edes Orkest o.l.v. Madeleine Boertje en Christelijke Oratiorium Vereninging Excelsior o.l.v. Gerben Budding een gezamenlijk concert. Ook sopraan Margreet Rietveld en pianiste Elly Meijer-Klein verlenen hun medewerking. Op het programma staan onder andere werken van Schubert, Mendelssohn en Bach.

Meer informatie »
Oude Kerk Ede, Grotestraat 58 Ede 6711 AN Nederland
+ Google Maps