Madeleine Boertje (2015-heden)

Madeleine (1 april 1986, Gouda) studeerde op het conservatorium in Rotterdam dwarsfluit als hoofdvak en daarnaast voor Docent Muziek. Al tijdens haar studie gaf zij dwarsfluitlessen bij verschillende muziekverenigingen en verzorgde zij muzieklessen op diverse scholen.

Daarnaast speelde zij in verschillende orkesten, o.a. eerste fluit bij Krashna Musica in Delft, een semi professioneel symfonieorkest, en dirigeerde zij het jeugdorkest van De Kleine Trompetter in Zevenhuizen.

Het jaar daarop is zij, nadat zij was afgestudeerd in Rotterdam, hafa-directie gaan studeren bij Gerrit Fokkema en later bij Gerhart Drijvers op de Bourdon Hogeschool.

Op dit moment geeft Madeleine nog steeds les op diverse muziekscholen en bij verschillende verenigingen. Zij verzorgd daar de dwarsfluit lessen, de blazersklassen, de algemene muzikale vorming en muzieklessen aan baby’s, peuters en kleuters.

Madeleine is freelance fluitiste en speelt op dit moment vast bij symfonieorkest Midden Holland. Daarnaast is Madeleine al bijna zeven jaar dirigent van Harmonieorkest Ceacilia Gouderak en het jeugdorkest van de Kleine Trompetter in Zevenhuizen. Sinds april 2015 is Madeleine ook dirigent van Het Edes Orkest te Ede

Roger Ritzen (2012-2015)

Roger Ritzen was dirigent van Het Edes Orkest van 2012 tot 2015.

Mark Snitselaar (2003-2012)

Van 2003 tot 2012 was Mark Snitselaar als artistiek leider en dirigent verbonden aan Het Edes Orkest. In de concerten van Het Edes Orkest werkte Mark samen met diverse solisten.